ANTRENAMENTE PERSONALE

ANTRENAMENTE PERSONALE

DETALII

Solutia pentru antrenamentul tau eficient e acum rezolvata – Abonamentul PERSONAL TRAINER

Beneficiile antrenamentului sub indrumarea unui antrenor personal:

  • Antrenorul tau va concepe programe de exercitii de fitness potrivite pentru tine, raportandu-se la starea ta de sanatate, greutate, inaltime si obiectivele propuse.
  • Antrenorul personal are rolul de a te sustine, de a te incuraja si motiva pe tot parcursul programului. Incurajarile, aprecierile si sfaturile sale te vor impulsiona, iti vor da increderea in tine si curajul necesare pentru a-ti asuma noi provocari.
  • Antrenorul personal va sta langa tine si se va asigura ca executi corect fiecare exercitiu de fitness. De asemenea, iti va explica la fiecare etapa a programului, ce muschi lucrezi, tehnica de executie, cat si cand trebuie sa faci pauze.
  • Daca ai probleme de sanatate (astm bronsic, diabet, osteoporoza sau diverse afectiuni cardiovasculare) poti urma un program regulat de exercitii aerobice, dar numai sub supravegherea unui antrenor, care iti cunoaste situatia si iti va stabili exercitiile in consecinta.
  • Pachetul include monitorizarea progreselor, a greutatii corporale precum si prescrierea unui regim alimentar individual, are avantajul unei aprofundari a tehnicilor si exercitiilor fizice pentru persoanele care doresc atingerea unor performante prestabilite.

ANTRENOR

ANTRENOR ANTRENAMENTE PERSONALE

Ramona Uruianu

Dinamica, sociabila, cu simtul umorului si foarte motivanta. Specializata in Tae-Bo, deviza ei este: “Toata lumea lucreaza corect”....

PROFIL

ANTRENOR

ANTRENOR ANTRENAMENTE PERSONALE

George Dumitru

Promoveaza stilul de viata sanatos, este atras de dezvoltarea pe plan sportiv si de nutritie....

PROFIL

INFORMATII