ANTRENAMENT FUNCTIONAL

ANTRENAMENT FUNCTIONAL

DETALII

Un alt tip de antrenament inovativ și unic în același timp in Călărași, este antrenamentul funcțional! Acesta este reprezentat de o serie de exerciții special alese, dozate în mod individual în funcție de particularități și orientate spre schimbarea aspectului fizic si al metabolismului!

Exercitiile folosite sunt bazate pe miscari pentru care corpul uman este construit, astfel ca acest tip de antrenament ne pregateste pentru orice tip solicitari de ordin fizic si pentru a ne indeplini cu usurinta sarcinile noastre de zi cu zi.

Prin intensitate si prin folosirea intregului corp in antrenament, principalele beneficii sunt obtinerea unui efect metabolic si cardiovascular, care ajuta la dispersarea tesuturilor adipoase din organism si la imbunatatirea sistemelor aerobe si anaerobe. De asemenea, prin modul de a implica toate grupele in cadrul exercitiilor, antrenamentul functional previne accidentarile (sau ajuta la reabilitarea dupa anumite accidentari), ajuta la imbunatatirea posturii si a capacitatilor noastre de a indeplini sarcinile zilnice. Prin configurarea programului de lucru se obtine forta, putere, viteza, flexibilitate si gama de miscare precum si rezistenta musculara si fitness cardiovascular.

Va asteptam!

ANTRENOR ANTRENAMENT FUNCTIONAL

ANTRENOR ANTRENAMENT FUNCTIONAL

Ramona Uruianu

Dinamica, sociabila, cu simtul umorului si foarte motivanta. Specializata in Tae-Bo, deviza ei este: “Toata lumea lucreaza corect”....

PROFIL

ANTRENOR ANTRENAMENT FUNCTIONAL

ANTRENOR ANTRENAMENT FUNCTIONAL

George Dumitru

Promoveaza stilul de viata sanatos, este atras de dezvoltarea pe plan sportiv si de nutritie....

PROFIL

INFORMATII